sales@goldlashes.ro
 00 40 744 846 571

Politica de retur

Returnarea ProduselorConform legislaţiei în vigoare, renunţarea la cumpărare este aplicabilă doar clienţilor persoane fizice.
Astfel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare, fără penalităţi si fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

Renunţarea la cumpărare în termen de 14 zile se poate aplică doar pentru produsele comandate on-line şi livrate prin curier.
Produsul returnat trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte şi documentele care l-au insoţit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca şi nou, ne rezervăm dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul iniţial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferenţa de preţ rezultată din vânzarea produsului ca second-hand sau, la opţiunea clientului, îi vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Acesta clauza se aplică conf. O.G. 130/2000, în cazul achiziţionării de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanţă, aplicându-se definiţiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.
Pentru mai multe informaţii legat de returnare apelati la numarul 0744-846.571. Este necesar să ne anunţaţi telefonic, în cazul în care doriţi să returnaţi un produs.

Returnările autorizate vor fi expediate la adresa:
SC Cosmetic Cselotei SRL
410452 Oradea – Bihor, str. Transilvaniei, nr. 10,  Unitatea C